January 24, 2011

Inapoi la cuvinte

Bun - dupa mai bine de un an reiau probabil blogul asta; sint partial motivata de lectura extrem de personala a cartii lui Voicu (Bojan) si Gicu Serban - "Inot sincron".
De multa vreme - cel putin 3-4 luni, ma simt complet incremenita in ce priveste raportul cu fotografia; imi recunosc cu relativa onestitate lipsa de disciplina si mai ales de abilitati de invatare a tehnicii, si asta de buna seama este un handicap. Mai mult insa, ma pune pe ginduri disconfortul pe care il simt privind imaginile pe care le descarc din aparatul foto - si mai grav, cele care parasesc spatiul meu privat si intra in circuitul virtual. Este tot mai mult o stare conflictuala din care nu numai ca nu ies, dar nici nu reusesc sa o deconstruiesc pentru acelasi motiv - nu ma regasesc in propriile mele exercitii de imaginatie.

Azi-noapte, in orele de insomnie asa de familiare - imi trasam in constient citeva linii de ghidare pentru acest blog - nu de dragul unui blog pentru aflare in treaba, ci pentru ca pur si simplu cred ca nu mai pot sa functionez vizual in lipsa cuvintelor - auto-terapie, remuscare, timp prezent ratat/timp trecut efasat.

ok - cam asa incepe; nu stiu sa ma ordonez - nu sint in stare sa functionez fara deadlines si program; asa ca mai mult ca sigur, haosul o sa guverneze si acest spatiu, dar macar va fi un haos documentat de cuvinte si nu doar de imagini precare.

No comments:

Post a Comment