January 27, 2011

medie.

9 ore de dimineata; am ajuns la cabinet - pe drum - citeva cadre ratate, ca de obicei.
Ma conectez la bloguri - aceleasi si aceleasi si iar aceleasi postari redundante. Am uneori impresia ca ii cunosc pe oamenii astia. Este un dobitoc de fotograf roman cu destul de multa notorietate - un mos, al carui blog ma scoate din minti - este tot ce detest mai mult la un om, si tot ceea ce ma face sa repet la exasperare I FUCKING HATE ROMANIA - omul e arogant, atot-stiutor, putin nesigur pe ortografie - cum se si cuvine in cazul unui mega-guru; are o vehementa de opinii vadimista, si o idiosincrazie majora la orice comentariu care indrazneste sa il "traga de urechi".
Bineinteles ca in microsistemul meu profesional este acelasi lucru - mici intepaturi, vanitati obosite si eternele cirezi de capre ale tuturor vecinilor reali sau imaginari.
Mi s-a spus si probabil ca asa este, ca am evadat spre fotografie pentru ca nu am un "profil" destul de serios de medic - nu umblu in haita cu confratii la cocktailuri plicticoase (ah, cum am uitat de invitatia frumos redactata, cu trandafiri roz si scris 'vintage' - la Balul Stomatologilor - undeva la o crisma de periferie, unde bunii mei confrati se vor reuni, la un pahar de Chivas, un pateu cu somon si o muzica cafe-concert ca sa birfeasca si sa se plinga de 'cit de rau e sa fii dentist in Romania' si cit de asuprita clasa sintem, in vreme ce afara se vor insira in parcare X5-urile si Q7-urile...)
Dar uite cum in breasla ailalta lucrurile stau exact la fel - o fi sau nu adevarat ca in Romania sint 5 milioane de utilizatori de camere foto digitale?! - sa speram ca pe linga faptul ca stim deja ca Iisus va reveni pe pamint in Romania, iar inversarea polilor Terrei va fi de asemenea pornita de prin zona Buzaului - ei, voila - poate o sa fim si tara cu cei mai multi si talentati fotografi din lume.
Aferim.

No comments:

Post a Comment